Petak, 14 Juna, 2024
Rubrika:

VUKOVIĆ: Ponašanje lidera DF-a primjer antiparlamentarnog, antipolitičkog i destruktivnog ponašanja

Poslanik DPS-a Miodrag Vuković ocijenio je da su incidenti u skupštinskom holu, kada su poslanici DF-a vrijeđali i nasrtali na kolege iz vladajuće većine, samo jedna od eskalacija totalnog antiparlamentarnog, antipolitičkog i destruktivnog ponašanja.

– U Podgorici se diže “kuka i motika“ kada se čovjek neodgovorno odnese prema životinji, ali sve prođe tiho i na samu pomisao da je neko moguće imao namjeru da ugrozi državni poredak, ubije predsjednika Vlade ili kad se juriša na poslanike – rekao je Vuković Pobjedi.

Kazao je da se u trenucima incidenta osjećao tužno jer su njegove kolege, umjesto suočavanja argumentima, fizički nasrnuli na njih.

– Osjećao sam se loše jer je na mene krenuo moj kolega da me izvrijeđa. Nikada javno neću reći šta mi je rekao. U istom hodniku, brutalno su napadani poslanici vladajuće koalicije. Žena je dobila batine, čovjeka su izvrijeđali na nacionalnoj i vjerskoj osnovi. Kada pred očima čitave javnosti neko nekome prijeti da će mu slomiti drugu nogu i napraviti ga dvostrukim invalidom, a taj neko je poslanik, dok pri tom svi slušaju a ne reaguju, e onda se stvarno treba pitati da li neko misli da ovaj brod može da plovi a da odgovorni ne rade svoj posao – istakao je Vuković.

Ocijenio je da u Crnoj Gori postoji dugotrajuća politička destrukcija “čije su vođe upravo parlamentarci koji maksimalnom zloupotrebom svojih parlamentarnih prava jurišaju na institucije i državu, sve sa namjerom da Crna Gora, ovakva kakava jeste, ne postoji“.

Izvor: CdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve