Nedjelja, 3 Marta, 2024
Rubrika:

Svijetom se širi pokret podrške “zarobljenoj” prvoj dami! (FOTO/VIDEO)

Melaniju Donald gleda samo kao objekat, izjavila je prije nekoliko dana Suzan Konstantin, ekspert za govor tijela gledajući snimke sa inauguracije. Ove riječi odjeknule su medijima i društvenim mrežama koje su po prvi put na strani nove prve dame

Melanija, kao ni sam Tramp, nije naišla na simpatije javnosti i medija, ali po prvi put nije na meti oštre kritike. I dalje se ne može reći da uživa podršku javnosti, ali svakako ima njihovo sažaljenje.

Stručnjaci su zaključili da je odnos predsjedničkog para lišen ljubavi, a Tviter je stao na stranu gospođe Tramp i to pod haštegom #freemelanija.

Sjećate li se čuvene plave kutije koju je Melanija poklonila Mišel na prijemu u Bijeloj kući? Melanijini “oslobodioci” na društvenim mrežama odgonetnuli su misteriju što se u njoj nalazi…

https://twitter.com/j_bg/status/823863832623857665

Još jedan trenutak sa prijema kojim je počela ceremonija inuguracije privukao je pažnju Melanijinih “oslobodioca”. Momenat kada Melanija i Tramp izlaze iz kola.

Tramp nikada nije bio poznat po džentlmenskim manirima (sjećate li se svih onih žena koje su ga optužile za seksualno napastvovanje?), ali mogao je bar za inuguraciju (sopstvenu!) da se potrudi…ili da ne ostavi Melaniju samu iza kola dok on žuri ka holu Bijele kuće. Mišel i Braka potrčali su da što ljubaznije dočekaju uvedu Melaniju unutra, a Donald se nije ni okrenuo…

U moru onih šaljivih komentara neko je napisao “trepni dva puta ako želiš da te spasimo” uz čuveni snimak kada Melaniji “padne mrak na oči” onog trenutka kada njene muž okrene glavu.

S druge stane, mnogi tvrde da je Tramp naredio Melaniji da se smije i pozira, ali očigledno njoj koncentracija nije bila na nivou. Tako je kamera nekoliko puta uhvatila tužno čak i smrknuto lice nove prve dame. Čak u nekim momentima ceremonije, djelovalo je kao da oboje ne žele da budu tu. Ili bar jedno pored drugog ili kako je jedna od Tviterašica napisala “kao kada razvedeni moraju da sjede jedno pored drugog na vjenčanju njihove ćerke”.

“Da li ste ikada plesali sa nekom koga ne možete da podnesete? Oslobodite Melaniju”.

Sjećate li se kada je Tramp natjerao Melaniju (protiv njene volje) da se obrati i potom joj prstom pokazao gdje treba da sjedne?

Da ne bi napravila skandal, Melanija je prišla govornici, održala “govor”, odnosno procijedila par rečenica kroz zube i potom ignorisala naredbu svog muža gdje treba da sjedne.

Njen muž pokušao je da bude duhovit pa je nekom dobacio “vidiš da ne želi da sjedne pored tebe”, ali niko se nije nasmijao.

Posebno nije bio smiješan Trampov govor tijela. Čak, mnogu su ga ocijenili kao nasilan.

Izvor: Informer.rs

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve