Nedjelja, 3 Marta, 2024
Rubrika:

Pošalji 5 na 14543 i doniraj za djecu koja se bore sa karcinomom (VIDEO)

Donatorski SMS broj za djecu koja se bore sa karcinomom aktivan je od juče. Da bi se donirao euro potrebno je poslati poruku 5 na broj 14543. Tako im pomažemo da dobiju nabolju šansu i liječe se u inostranstvu i u situacijama kada to ne pokriva Fond zdravstva.

Ta šansa cilj je prvog Teletona u Crnoj Gori. Nikada do sada u našoj zemlji, ali i na čitavom Balkanu nije se udružilo šest televizija da bi se prikupilo što više novac za male velike borce.

Gotovo od 100 poznatih – glumci, pjevači, sportisti, naćiće se na okupu 15. februara od 20 sati. Oni će se javljati na donatorski broj 1511 i razgovarati sa svima koji budu pozivali. Razgovori su ograničeni na dva minuta, pa će građani na taj način donirati po dva eura. Naša medijska kuća, kao i RTCG, 777, Atlas, Vijesti i Prva, istovremeno će prenositi Teleton na svojim kanalima.

Sav novac koji bude prikupljen ide u fondaciju “Budi human” i ne može se uplaćivati na račune fizičkih lica. Uplate će, isključivo ići na račune klinika koje budu izdavale fakture na ime fondacije, uz prethodni dogovor i komunikaciju klinike i fondacije.

U Crnoj Gori se, prema podacima udruženja Feniks, godišnje dijagnostifikuje bolest kod 15 do 20 djece. Liječi se njih mnogo više, jer je borba, po pravilu duga, i traje više od godinu. Svima njima potrebna je naša pomoć jer liječenje, često nije moguće u Crnoj Gori, ali ni u klinikama regiona.

Zato smo tu – mediji, poznati, kompanije i svi građani Crne Gore. Dajemo vjetar u jedra njihovim šansama da se izbore sa karcinomom. Podrži, pobijedi!

Izvor: PinkM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve