Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023
Rubrika:

Medojević na Fejsbuku: “Vijesti” stoje iza svih mešetarenja u opoziciji

Predsjednik Pokreta za promjene i član Predsjedništva Demokratskog fronta Nebojša Medojević optužio je jednog od vlasnika koncerna ,,Vijesti“ Željka Ivanovića da je napravio dogovor sa premijerom Duškom Markovićem koji je rezultirao nejedinstvenim nastupom opozicije u Nikšiću.

Medojević je dodao da je krajnji cilj ,,Vijesti“ da prava opozicija ne pobijedi DPS.

– Zbog novog-starog dila režima i vlasnika ‘Vijesti’, nema zajedničke liste opozicije u Nikšiću i nastavlja se hajka na lidere Demokratskog fronta. Preko Željka Ivanovića i lobija NVO oko „Vijesti“, premijer Crne Gore Duško Marković pritiska Ranka Krivokapića i Miodraga Lekića da se vrate u Skupštinu, te da ih onda sleduje i mjesto u Vladi, napisao je Medojević na svom Fejsbuk profilu, piše Pobjeda.

Medojević je optužio „Vijesti“ da stoje iza svih mešetarenja u opoziciji, raskolu u PzP-u, kao i da su odgovorni za formiranje Pozitivne, Demosa i URAe, za koje smatra da nijesu prava opozicija.

– Od osnivanja ,,Vijesti“ su zadužene da se spriječi opoziciono jedinstvo i sruši DPS. Zato se stvaraju stranke koje glume opoziciju, a spašavaju DPS – naglasio je lider PzP-a i napomenuo da je cilj ovog medija da se ,,zadrži Sorošev kurs“. Prema njegovim riječima ,,Vijesti“ su protiv protesta i za ulazak opozicije u Vladu DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve