Subota, 13 Aprila, 2024
Rubrika:

Incident u prostorijama Agencije za sprječavanje korupcije (VIDEO)

Dvadesetak mladih DF-a okupilo se u prostorijama Agencije za sprječavanje korupcije kako bi izrazili nezadovoljstvo radom te institucije.

Kako su kazali, zanimalo ih je šta je urađeno kad je posrijedi prijava koju je podnio DF povodom, kako tvrde, netačnog stanja u imovinskom kartonu bivšeg premijera Mila Đukanovića.

Nakon održanog performansa u hodniku Agencije dogodio se verbalni incident između mladih DF-a i pripadnika obezbjeđenja.

Milica Tomašević iz Kluba mladih Nove Srpske Demokratije izjavila je da građani imaju pravo da znaju zašto direktor Agencije Sreten Radonjić izbjegava da procesuira Đukanovića, koji je, tvrde, lažirao imovinski karton.

Kako je dodala, iz Agencije, ipak, tvrde da je prijava podnijeta nepropisno, te da je imovinsko stanje koje je podnio Đukanović propisano zakonom.

– Rijetko ko danas može da povjeruje u ono što piše u njegovom imovinskom kartonu, tačnije, ko danas može da povjeruje da predsjednik DPS-a može da živi od 2.222 eura koje prima kao visoki funkcioner? Godinama Milo Đukanović na razne načine obmanjuje i ponižava javnost Crne Gore a u tome mu svesrdno pomažu zarobljene institucije poput Agencije za sprječavanje korupcije poznate po nepotizmu, rekla je ona.

Đukanović je, dodali su, vlasnik još jedne ruševine od 13 hiljada kvadratnih metara.

– A to je Crna Gora koju je on doveo u stanje haosa, navela je Tomašević.

Nakon verbalnog incidenta, mladi su napustili prostorije, uz poruku da će doći opet naredne sedmice.

Izvor: AntenaM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve