Nedjelja, 3 Marta, 2024
Rubrika:

Brajović: Stanković zaslužio trajno poštovanje

Generalni sekretar Skupštine, Siniša Stanković, svojim ljudskim i profesionalnim kvalitetima zaslužio je trajno poštovanje, saopšteno je na komemorativnoj sjednici koja je danas, povodom njegove smrti, održana u parlamentu.

Predsjednik Skupštine, Ivan Brajović, kazao je da je Stankovića krasilo izuzetno čovjekoljublje i da je autoritet gradio isključivo na svojim djelima.

Brajović je dodao da su Stankovića odlikovali stručnost, kompetentnost i naporan rad, i da je pitanjima rada Skupštine pristupao kao visoki profesionalac i ozbiljan domaćin.

On je istakao da je Stanković bio „nenametljiv, inženjerski precizan i spreman da čuje druge ljude, posebno zaposlene za koje su njegova vrata bila uvijek širom otvorena, dajući sve od sebe da njihovi problemi budu trajno riješeni“.

– Misija našeg generalnog sekretara bila je da se radi temeljno i ozbiljno, timski, u dobrim uslovima i dobroj atmosferi. Zato je jučerašnji, uprkos svemu iznenadni odlazak Siniše Stankovića, izazvao istinsku, iskrenu tugu zaposlenih u Skupštini Crne Gore, rekao je Brajović.

On je kazao da su posljednje dvije godine, koliko je Stanković proveo u Skupštini Crne Gore, bile dovoljne za trajno poštovanje poslanika i zaposlenih crnogorskog parlamenta.

Komemorativnu sjednicu otvorio je potpredsjednik Skupštine Genci Nimanbegu, koji je naglasio da je Stanković bio iskreno posvećen svom poslu.

– Danas ispraćamo generalnog sekretara, iskrenog posvećenika svom poslu u svakom njegovom segmentu, koji je zaslužio poštovanje ljudskim i profesionalnim kvalitetima, kazao je Nimanbegu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve