Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

ZIMSKA IDILA NA SKIJALIŠTU KOLAŠIN 1450: Pušten šestosjed Viline vode

Ski rizort Kolašin 1450 ima 26 kilometara staza, a cijena dnevnog ski pasa je 15 eura. Skijaški kažu da su uslovi na stazama Ski rizorta odlični, neuporedivo bolji nego na državnim Skijalištu 1600 gdje je dnevni ski pas skoro duplo skuplji - 25 eura za 17,5 km staza na kojima skijanje još nije počelo, niti su ski liftovi pušteni u funkciju

Skijanje u Kolašinu je počelo  na stazama Ski rizorta 1450. Otvoren je i šestosjed Viline vode što će upotpuniti doživaljaj ljubitelja zimskih sportova.

Ski rizort Kolašin 1450 ima 26 kilometara staza, a cijena dnevnog ski pasa je 15 eura. Skijaški kažu da su uslovi na stazama Ski rizorta odlični, neuporedivo bolji nego na državnim Skijalištu 1600 gdje je dnevni ski pas skoro duplo skuplji – 25 eura za 17,5 km staza na kojima skijanje još nije počelo, niti su ski liftovi pušteni u funkciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ski bar 1450⛷️ (@ski_bar1450)

Osim toga, na Ski rizortu Kolašin 1450 obezbijeđeno je besplatno skijanje za građane Kolašina Andrijevice, Berana i Petnjice, a podijelili su i 300 skija i ski opreme za najmlađe Kolašince.

Da su turisti zadovolji uslovima na Ski rizortu Kolašin 1450 pokazuju i društvene mreže koje su preplavljene slikama sa snijegom okupane Bjelasice. Zimska idila za ljubitelje skijanja, ali i onih koji uživaju u ljepotama planine i zimskom turizmu privlači i domaće i strane turiste. Kolašin je idealno mjesto za ljubitelje planinskog turizma, sa raznolikom ponudom sadržaja i usluga.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve