Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Vuković: Dolazak sve većeg broja turista iz Izraela pozitivno će uticati na ekonomske trendove

Ministar Vuković se zahvalio na dolasku i naglasio da je Crna Gora, kao mala ekonomija, zainteresovana za saradnju, posebno investicione projekte koji bi pospješili i unaprijedili crnogorsku ekonomiju

Ministar finansija, Novica Vuković razgovarao je sa počasnim konzulom Crne Gore u Izraelu, gospodinom Nimrodom Rinotom.

Rinot je istakao uvjerenje da će se već dobra saradnja Crne Gore i Izraela dodatno unaprijediti u oblastima od obostranog značaja. Naime, Rinot je pozvao ministra Vukovića da posjeti Izrael, gdje bi se organizovao sastanak sa tamošnjim ministrom finansija i razmotrili planovi finansiranja projekata u Crnoj Gori, kao i širenje saradnje i moguća nova investiciona ulaganja. Najavio je da su u 2024. godini planirane dodatne investicije u oblastima turizma i nekretnina.

Ministar Vuković se zahvalio na dolasku i naglasio da je Crna Gora, kao mala ekonomija, zainteresovana za saradnju, posebno investicione projekte koji bi pospješili i unaprijedili crnogorsku ekonomiju.

Budući da je turizam jedna od vodećih grana privrede u Crnoj Gori, konstatovano je da će dolazak sve većeg broja turista iz Izraela pozitivno uticati na ekonomske trendove kao i jačanje bilateralne saradnje ove dvije zemlje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve