Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Uspješno predstavljena ponuda Crne Gore Neckermann turističkim agentima iz Belgije

Riječ je o cjelodnevnoj poslovnoj radionici na kojoj su predstavnici NTO CG imali priliku da održe sastanke sa preko 100 Neckermann turističkih agenata iz Belgije i prezentuju ponudu za ljeto 2024.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) učestovovala je na značajnom događaju u oblasti turizma – Neckermann Summer Schooling 2024, koji je održan u Briselu.

Riječ je o cjelodnevnoj poslovnoj radionici na kojoj su predstavnici NTO CG imali priliku da održe sastanke sa preko 100 Neckermann turističkih agenata iz Belgije i prezentuju ponudu za ljeto 2024.

Jedna od organizatorki događaja, Leen Segers, iskazala je zadovoljstvo jer predstavnici destinacija imaju priliku da predstave turističke atrakcije i novitete u ponudi.

“Raduje me što veliki broj turističkih agenata prisustvuje ovom značajnom događaju i imaju priliku da bolje upoznaju turističke destinacije. Među njima su i predstavnici Crne Gore, koji su prezentovali novitete u ponudi za naredno ljeto. Vjerujem da će ovaj vid interakcije značajno doprinijeti povećanju interesovanja za Crnu Goru među turistima”, poručila je Segers.

Predstavnici turističkih agenata su iskazali veliko interesovanje za Crnu Goru, te poručili da će je sa zadovoljstvom predstaviti turistima.

“Prije dvije godine sam posjetila Herceg Novi, Kotor, a onda smo završili putovanje u Budvi. Od kada sam boravila u Crnoj Gori i imala priliku da se upoznam sa njenim ljepotama, često je uključujemo u ponude. Crnu Goru opisujemo kao zemlju kontrasta, te nudimo turistima da se bolje upoznaju sa tom destinacijom”, poručila je jedna od turističkih agenata Neckermann, Anja De Crock.

Foto: NTO
Foto: NTO

Prema riječima Yonina Wauman, kojoj su predstavnici NTO CG predstavili ponudu, ističe da je Crna Gora predivna destinacija koju još više krasi gostoprimstvo ljudi.

“Prošle godine sam sa suprugom posjetila Crnu Goru, gdje smo boravili četiri dana. Posebno su me oduševili primorski gradovi, gostoprimstvo ljudi, kao i pristupačne cijene. Već smo kroz privatne ture nudili klijentima Crnu Goru i planiramo da to nastavimo u narednom periodu”, kazala je Wauman.

Nakon radionice je organizovana i nagradna igra, tokom koje je hotel La Fleur Boutique Hotel 5* dodijelio nagradni vaučer u vidu smještaja za dvije osobe.

Neckermann je druga najveća turistička mreža u Belgiji koja broji preko 30 turoperatora, 80 000 putnika na godišnjem nivou i 100 stručnjaka za putovanja. Očekuje se da će ova inicijativa rezultirati povećanim brojem turista koji će odabrati Crnu Goru kao svoju destinaciju za ljeto 2024. godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve