Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Sindikalna organizacija Glavnog grada: Zahvalnost zbog skidanja odluke sa dnevog reda o smanjenju zarada zaposlenima

Ističu da če, Sindikat, kao i zaposleni u lokalnoj samoupravi, znaće to da cijene kroz efikasno ispunjavanje svojih obaveza i podizanju profesionalnih rezultata na još viši nivo, za dobrobit svih građana Podgorice u čijem interesu svi zajedno radimo

Sindikat Glavnog grada izražava zadovoljstvo i upućuje posebnu zahvalnost gradonačelnici Oliveri Injac i predsjednici Skupštine Jeleni Borovinić Bojović što su imale senzibiliteta i razumijevanja za zaposlene u Glavnog gradu, čime je Odluka uprave Glavnog grada o smanjenju zarada zaposlenima skinuta sa dnevnog reda predstojećeg zasijedanja.

“Važnost rodne perspektive i zastupljenost žena u znatno većem procentu koje moraju biti zastupljene na mjestima donošenja odluka, pokazuje se i kroz posljednji slučaj kada su prve dvije žene Podgorice, razumno i dosljedno donijele odluku u korist zaposlenih i njihovih porodica”, navode usaopštenju.

Ističu da če, Sindikat, kao i zaposleni u lokalnoj samoupravi, znaće to da cijene kroz efikasno ispunjavanje svojih obaveza i podizanju profesionalnih rezultata na još viši nivo, za dobrobit svih građana Podgorice u čijem interesu svi zajedno radimo.

“Sindikat će uvijek zagovarati partnerstvo sa poslodavcem, u ovom slučaju upravom Glavnog Grada, pa time ostajemo otvoreni za sve buduće razgovore i zajedničke odluke”, poručuju.

Takođe, ističu, “Političkim subjektima koji likuju i trijumfuju nad ovakvom odlukom, želimo da poručimo da se vrate u političku arenu, gdje im je mjesto za nadmetanje, te da ne zloupotrebljavaju zaposlene za ostvarivanje svojih ciljeva”.

“Tim prije, što građani, a time i zaposleni u Glavnom gradu, nemaju velike ambicije i političke preferencije, jer se uglavnom na dnevnom nivou bave sopstvenim egzistencijanim problemima u ekonomski nestabilnim vremenima”, zključuju iz Sindikalne organizacija organa lokalne uprave Glavnog grada.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve