Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

Radulović: Spremni za nove projekte i bolju valorizaciju Luke Budva

Ovaj potez, prema njegovim riječima, značajno će unaprijediti privredu i donijeti korist stanovništvu kroz nova radna mjesta i bolju infrastrukturu

Spremni smo za nove projekte i bolju valorizaciju Luke Budva, poručio je ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović.

On se oglasio nakon što je Vlada Crne Gore na jučerašnjoj telefonskoj sjednici, usvojila Informaciju kojom se Luka Budva daje na upravljanje Morskom dobru.

“Država vratila Luku Budva građanima! Vlada je još u martu zadužila JPMD da povrati upravljanje Lukom Budva. Sporazum o predaji državine Luke Budva će biti potpisan od strane kompanije Dukley Marina i Morskog dobra”, napisao je ministar u objavi na mreži X.

Ovaj potez, prema njegovim riječima, značajno će unaprijediti privredu i donijeti korist stanovništvu kroz nova radna mjesta i bolju infrastrukturu.

“Spremni smo za nove projekte i bolju valorizaciju Luke Budva”, stoji u objavi Radulovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
22.05.2024-09:14 09:14

Radulovicu Filipe,ti opravi kao ludi Milojko lazi i samo lazi,nebi bilo “pametno”da “zavrsis politicku karijeru” kao jos jedan Filip,onaj seljak iz Djinovica Adzic,bio je Filip na KONJU,no zavrsi Filip na MAGARCU.