Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Radulović s predstavnicima To Montenegra: Konkretizacija saradnje ključni faktor za jačanje domaćeg i inostranog tržišta

Kako se navodi, zaključak sastanka naglašava važnost spremnosti za konkretizaciju saradnje kao ključnog faktora za ojačavanje domaćeg i inostranog tržišta

Današnji sastanak ministra saobraćaja i pomorstva, Filipa Radulovića, s predstavnicima To Montenegra i predstavnicima avio-kompanije Cyprus Airways na aerodromu Podgorica bio je prilika za dublje razumevanje poslovnih modela ovih avio-kompanija.

“Fokus je bio na destinacijama koje karakteriše turistički značaj i gde se beleži izrazita sezonalnost u kretanju putnika”, sdaopšteno je iz tog resora.

Kako se navodi, zaključak sastanka naglašava važnost spremnosti za konkretizaciju saradnje kao ključnog faktora za ojačavanje domaćeg i inostranog tržišta.

“Sagovornici su izrazili otvorenost za istraživanje mogućnosti bliže saradnje u narednom periodu, prepoznajući to kao prioritet u daljim pregovorima”, dodaje se u saopštenju.

Uz to, tokom posjete inostranog operatera, ministar i delegacija imali su priliku da obiđu avion tipa A220 kompanije Cyprus Airways, kojim su stigli u glavni grad Crne Gore.

“Ova posjeta dodatno naglašava namjeru za produbljivanjem veza i saradnje između Crne Gore i Cyprus Airways-a, otvarajući perspektive za jačanje avio-industrije i turizma u regionu”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve