Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Porto Montenegro na sajmu nautike u Dizeldorfu

Tim Porto Montenegra počeo je ovu sezonu predstavljanjem tivatske marine za superjahte i luksuznog nautičkog naselja na 48. Međunarodnom sajmu nautike u Dizeldorfu u Njemačkoj, koji se održava od 21. do 29. januara.

Svako ko je jahting pofesionalac ili nautički entuzijasta, zna da se Sajam u Dizeldorfu dokazuje kao najveći evropski „tržišni brod svih brodova”, i tim Porto Montenenegra se, tradicionalno, predstavlja na ovom događaju.

Više od 1.700 izlagača iz 60 zemlje i ove godine okupilo se u Dizeldorf Exhibition centru da prezentuje luksuzne jahte i jedrilice, opremu za ronjenje, jedrenje, kao i najsavremenije nautičke “igračke” namjenjene zabavi na vodi, pod vodom i uz obalu.

I ove godine se procjenjuje da će više od 50.000 jahting profesionalaca, brodograditelja, brokera, kapetana i ljubitelja plovila na vodi, doputovati u Dizeldorf tokom sajma.

Porto Montenegro se predstavlja kao nautički centar i luksuzna marina na Jadranu, koja veliku pažnju poklanja uslužnim djelatnostima – od pogodnosti pri zakupu vezova do organizacije aktivnih odmora vezanih za vodu, jedriličarske pakete i organizaciju regati.

Veliko interesovanje vlada za dugoročni zakup vezova u marini – Crna Gora je kod njemačke klijentele prepoznatljiva, stabilna jahting destinacija istakla je koordinatorka za organizaciju događaja u Porto Montenegru Aleksandra Milić, koja je je član PM delegacije na ovom sajamskom nastupu.

S više od 350 proizvođača jedrilica i jahti, višetrupnih brodova i čamaca, ovaj sajam predstavlja svojevrstan međunarodni forum za svjetske premijere novih jahti i jedrilica.

Popis od preko 60 zemalja izlagača je vrlo raznolik – najveći međunarodni izlagači su iz Njemačke, Holandije, te slijede Italija, Francuska i Velika Britanija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve