Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Odović: Premijerova ćerka se slučajno javila na poziv Duška Kneževića

''Pokušao je da kontaktira i mene preko Linkdina, zvao je ministre, a pozivao je telefonom i premikera Krivokapića. Međutim, on se ne javlja baš svakome na telefonske pozive. Jednom prilikom, kada je zvao premijera, njegova ćerka je odgovorila na poziv'', kazao je Odović

Državni sekretar u Ministarstvu finansija Janko Odović je na pitanje novinara da li je tačno da je ćerka premijera Zdravka Krivokapića angažovana da pregovara sa biznismenom Duškom Kneževićem u vezi sa arbitražom oko bolnice Meljine, kazao da je on pokušavao da kontaktira sve žive u Vladi.

“Pokušao je da kontaktira i mene preko Linkdina, zvao je ministre, a pozivao je telefonom i premikera Krivokapića. Međutim, on se ne javlja baš svakome na telefonske pozive. Jednom prilikom, kada je zvao premijera, njegova ćerka je odgovorila na poziv”, kazao je Odović.

Knežević, kako je dodao, koristu svaku priliku da za sebe pokuša da izbori što bolju poziciju u pregovorima vrijednim oko 700 miliona eura, “i namjerno širi dezinformacije”.

Podsjećamo, vlasnik Atlas grupe, Duško Knežević koji je učesnik privatizacije bolnice “Meljine”, kazao je da je njegov odšetni zahtjev 74 miliona eura, navodeći da o arbitraži nije razgovarao sa premijerom već njegovom ćerkom, koja je, kako je ocijenio, ekspert za tu oblast.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cicvara
28.01.2022-12:01 12:01

Po tvom ko je god nazove javlja se aj ne LAZI ka da smo Govedo !Dobrica cosic vam je izjavijo sve o vama -LAZ I PODVALA vam je hrana1

Milena
28.01.2022-12:20 12:20

Eksperti za lazavine,svi odreda

Kizami
28.01.2022-12:36 12:36

Balkanski špijun: Možda ste pogrešili broj, ali ste dobili onoga koga ste tražili