Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Mujović: Cijena struje ostaje ista

On je poručio da cijena ostaje ista, a popustom koji je obezbijedila Elektroprivreda Crne Gore biće u potpunosti neutralisano povećanje uslovljeno većim regulatorno dozvoljenim prihodom kompanije CEDIS

Povodom jučerašnjeg saopštenja opozicione političke partije o navodnom poskupljenju električne energije od 01. januara i “novogodišnjoj čestitci” Vlade Crne Gore građanima, oglasio se ministar energetike i rudarstva Saša Mujović.

“Dragi građani, oprostite ako vam je unijet nemir u ove praznične dane saopštenjem da će porasti cijena električne energije. Neće, biće kako je rečeno, jer nismo na vlasti da „varamo narodnje nadanje“ i data obećanja”, kazao je ministar.

On je poručio da cijena ostaje ista, a popustom koji je obezbijedila Elektroprivreda Crne Gore biće u potpunosti neutralisano povećanje uslovljeno većim regulatorno dozvoljenim prihodom kompanije CEDIS.

Želim u ovoj godini više rada, više pozitivne energije, a što manje političkih trvljenja i malicioznosti. Tako će nam svima biti bolje“, zaključuje Mujović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve