Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Kompanija Air Montenegro postala član Međunarodne asocijacije za vazdušni saobraćaj

Iz te kompanije poručuju da, Air Montenegro ostaje posvećen kontinuiranom unaprjeđenju svog poslovanja, primjenjujući najviše avio standarde uz bezbjednost putnika i kvalitet usluge na prvom mjestu

Nacionalna avio-kompanija Air Montenegro je od avgusta 2023.godine postala član IATA (International Air Traffic Association) Međunarodne asocijacije za vazdušni saobraćaj.

“Osim 306 aviokompanija (u ovom trenutku), članice IATA su i turističke agencije, koje se bave prodajom aviokarata”, saopšteno je iz te kompanije.

Kako se navodi, Air Montenegro je dobio dvoslovni kod, tzv.designator code, oznaku kompanije “4O”, i trobrojni kod “400”, kojim će se označavati avio karte.

“Članstvo u IATA je za nacionalnog avio prevoznika od izuzetne važnosti jer to utiče na unapređenje komercijalne saradnje sa drugim avio kompanijama te omogućava potpisivanje code share ugovora i drugih sporazuma na međunarodnom nivou”, navodi se u saopštenju.

Iz te kompanije poručuju da, Air Montenegro ostaje posvećen kontinuiranom unaprjeđenju svog poslovanja, primjenjujući najviše avio standarde uz bezbjednost putnika i kvalitet usluge na prvom mjestu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Izgubljene
07.08.2023-15:56 15:56

3 godine i dokle se uhodajj i dobijj razne licence protwcice jos najmanje 2 godine. Ovo je katastrofslan poyez one Krivokapiceve Vlade što su unistili Montenegro ajrlas…sramno i štetno. Time su dali Srbija ajrlans da radi qto hoce i zaradili ogromni novac samk na letovima Beograd …Podgotoca i Beograd Tivat…sram ih bilo trebalo bi zbog toga da odgovarajj jer su zloupotrijebili sliužbeni položaj jer su napravili štetu Crnoj Gori a Srbiji ajrlans korist.