Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Knežević: Za dolazak Lidla nepohodno razgraničenja Podgorice i Zete

Knežević je, kako se dodaje, ovom prilikom informisao Spajića o mnogobrojnim investicionim projektima na području opštine Zete od preko sto miliona eura, a posebno dolazak Lidla, za koje je neophodno samo da dođe do razgraničenja između Podgorice i Zete

Lider Demokratske narodne partije Milan Knežević i premijer Milojko Spajić juče su u okviru sastanka lidera parlamentarne većine razgovarali o modelima prevazilaženja krize oko razgraničenja Podgorice i Zete.

“Predsjednik DNP – a i premijer Vlade složili su se, da pošto komisije za razgraničenje Glavnog grada i opštine Zeta, nisu mogli da se usaglase oko razgraničenja, dalji postupak bude prenesen na Vladu i eventualno arbritražni proces. U međuvremenu sve nesporne katastarske parcele biće prepisane novoformiranoj opštini Zeta u skladu sa Zakonom o teritorijalnoj organzaciji”, saopšteno je iz DNP-a.

Knežević je, kako se dodaje, ovom prilikom informisao Spajića o mnogobrojnim investicionim projektima na području opštine Zete od preko sto miliona eura, a posebno dolazak Lidla, za koje je neophodno samo da dođe do razgraničenja između Podgorice i Zete.

“Spajić i Knežević su se složili da su Crnoj Gori potrebne investicije, zapošljavanje građana Zete i Podgorice, i da nikom nije u interesu zaoštravanje odnosa izmedju dvije opštine u kojima naši politički subjekti vrše vlast, a posebno zbog neraskidivih veza između građana Podgorice i Zete i budućih zajedničkih projekata”, ističe se u saopštenju.

Na sastanku je takođe konstatovano da odbjegli odbornik Nemanja Baošić ne može biti dio paralamentarne većine u Glavnom gradu niti izvršne vlasti dok ne vrati mandat partiji koja mu ga je dala.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
25.01.2024-15:23 15:23

Poštovana gospođa Mila Kasalica, ekonomski analitičar, je javno ustvrdila da neki političar, njoj poznat, nelojalno lobira za uvođenje LIDLa u Crnu Goru i da on lično će jedini imati koristi od toga. Potrebno ispitati ovu njenu tvrdnju i objaviti koji to političar vrši nelojalan pritisak zarad lične materijalne koristi.