Nedjelja, 26 Marta, 2023
Rubrika:

Još danas traje promotivna ponuda karata na letovima Air Montenegro

Iz kompanije poručuju da je akcija zbog povoljnijih cijena, velikog broja dostupnih destinacija i perioda putovanja, izazvala veliko interesovanje te pozivaju putnike da iskoriste specijalnu akciju koja traje još danas

Promotivna ponuda karata nacionalne avio-kompanije za period putovanja od 16. februara do 30. septembra ove godine, traje još danas.

Iz kompanije poručuju da je akcija zbog povoljnijih cijena, velikog broja dostupnih destinacija i perioda putovanja, izazvala veliko interesovanje te pozivaju putnike da iskoriste specijalnu akciju koja traje još danas. Dodatno, u cijenu su uključene sve takse, ručni prtljag od osam kilograma i jedan komad predatog prtljaga težine do 23 kilograma.

“U okviru ove ponude, cijena karte u jednom pravcu na linijama Tivat-Beograd, Podgorica-Beograd iznosi 49 eura, dok je za let iz Podgorice i Tivta do Istanbula kartu u jednom pravcu moguće kupiti od 109 eura. Za letove iz Podgorice ka Ljubljani cijene u jednom pravcu dostupne su po cijeni od 59 eura. Posebne cijene karata važe i za letove na ostalim linijama i to: Pragu, Cirihu, Banja Luci, Lionu, Nantu, Parizu, Bratislavi, Brnu i Kopenhagenu”, navode iz kompanije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve