Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

EPCG Solar gradnja i Kaldera potpisali ugovor o poslovno tehničkoj saradnji

Kako je Saveljić na kraju istakla, cilj saradnje je zajednički nastup na tržištu pod što povoljnijim uslovima i realizacija projekata kroz umrežavanje sa poslovnim partnerima obje strane, uz angažovanje raspoloživih kapaciteta, a komparativna prednost EPCG SG je što raspolaže sa velikim brojem obučenih i licenciranih montera i inženjera, u odnosu na druge kompanije u zemlji i regionu

EPCG Solar gradnja potpisala je ugovor o poslovno – tehničkoj saradnji sa kompanijom Kaldera iz Laktaša.

“U pitanju je renomirana firma koja već 30 godina uspješno posluje kao proizvodno-uslužno preduzeće u sektorima elektroenergetike, telekomunikacija i nadam se uspješnoj saradnji na obostrano zadovoljstvo. Naša kompanija je vrlo ozbiljno shvatila preporuku ministra energetike i rudarstva Saše Mujovića, da EPCG SG izađe na tržište pa smo upravo krenuvši tim putem dobili ovako renomiranog partnera. U prilog tome govori i činjenica da je Kaldera proširila plasman svojih postojećih, ali i novih proizvoda na širem tržištu. Tome svjedoči da je svjetski poznati proizvođač SIEMENS, prepoznao mogućnosti Kaldera Company i potpisao ugovor o licenciranoj proizvodnji za cjelokupni proizvodni asortiman primarnih i sekundarnih srednjenaponskih postrojenja tipa 8DJH, SIMOSEC I NXPLUS. Znajući sve ovo možemo samo konstatovati da je ovaj sklopljeni ugovor rezultat predanog rada čitavog menadžmenta Solar Gradnje i svih zaposlenih i da kako smo već ranije rekli napredujemo krupnim koracima da budemo lideri po pitanju solarne energije i u samom regionu’’, kazala je izvršna direktorica Solar gradnje Valerija Saveljić.

Kako je Saveljić na kraju istakla, cilj saradnje je zajednički nastup na tržištu pod što povoljnijim uslovima i realizacija projekata kroz umrežavanje sa poslovnim partnerima obje strane, uz angažovanje raspoloživih kapaciteta, a komparativna prednost EPCG SG je što raspolaže sa velikim brojem obučenih i licenciranih montera i inženjera, u odnosu na druge kompanije u zemlji i regionu.

Kaldera je, između ostalog, specijalizovana i za izvođenje elektromontažnih radova na elektroenergetskim postrojenjima, industrijskim i javnim objektima.

Osnovana je 1994. godine, a njena osnovna djelatnost je proizvodnja uređaja za distribuciju i kontrolu električne energije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
21.03.2024-15:01 15:01

…malo malo pa doprinos “srpskom polusvijetu”–ološi !