Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

DPS: Novi turistički kompleks donio Danilovgradu nova radna mjesta, nastavljamo razvoj grada

''Ova investicija donijela je i otvaranje novih radnih mjesta na temelju kojih lokalno rukovodstvo nastavlja da se bori sa globalnim problemom nezaposlenosti i da isti u uslovima ekonomske krize postepeno uspješno rješava''

Da lokalna uprava predvođena Demokratskom partijom socijalista u Danilovgradu nastavlja vrijedno i posvećeno da radi u ime i za račun najboljeg interesa našeg grada, dokazuje i realizacija projekta hotela Zeta, navode u ovoj partiji.

“Hotel Zeta, nekadašnja crna rupa, na koju su s pravom ukazivali naši sugrađani i naše sugrađanke, postala je novo-staro mjesto za ponos Danilovgrada i njegovog stanovništva. Mjesto susreta i susretanja, porodičnih i prijateljskih okupljanja, najrazličitijih događaja i svečanosti ponovo je otvorilo svoja vrata. Stari dobri duh našeg grada sačuvan je i u novom ruhu, te je naša opština dobila hotel sa 4 zvjezdice zbog kojeg Danilovgrad sada biva više valorizovan i bolje pozicioniran na turističkoj mapi i države, ali i regiona. Ova investicija donijela je i otvaranje novih radnih mjesta na temelju kojih lokalno rukovodstvo nastavlja da se bori sa globalnim problemom nezaposlenosti i da isti u uslovima ekonomske krize postepeno uspješno rješava”, ističe Opštinski odbor DPS Danilovgrad.

Danilovgrad će, poručuju, nastaviti da se razvija zahvaljujući prijateljima ovog grada i domaćinskom rukovođenju uprkos bezobzirnom odnosu koji ova Vlada Crne Gore kroz program “Evropa sad” pokazuje prema crnogorskim opštinama.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve