Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

Đorđe Bulajić predsjednik Privrednog savjeta Opštine Tivat

Kako dodaju, članove Savjeta pozdravili su predsjednik opštine Željko Komnenović i potpredsjednik opštine Vladimir Arsić poželjevši im uspješan i produktivan rad na novim osnovama.

Na današnjoj Konstitutivnoj sjednici novoformiranog Privrednog savjeta Opštine Tivat, za predsjednika je izabran privrednik u oblasti agro turizma i proizvodnje organske hrane Đorđe Bulajić, saopšteno je iz Opštine Tivat.

“Savjet čini 15 članova, uspješnih tivatskih privrednika iz različitih privrednih oblasti: ugostiteljstva, hotelijerstva, proizvodnje organske hrane, trgovine, arhitekture. U Savjetu su predstavnici velikih investicionih projekata koji se razvijaju u Tivtu: Porto Montenegro i Luštica Bay, predstavnici kompanija “Una Montenegro”, “IP Investment”, Udruženja ugostitelja”, navode u saopštenju iz Opštine Tivat.

Kako dodaju, članove Savjeta pozdravili su predsjednik opštine Željko Komnenović i potpredsjednik opštine Vladimir Arsić poželjevši im uspješan i produktivan rad na novim osnovama.

Predsjednik opštine sa savjetom je podijelio namjeru lokalne uprave da osnuje Biznis inkubator, ali i činjenicu da se radi na pripremi Strategije zapošljavanja, sve sa ciljem stvaranja povoljnih uslova za rad i zapošljavanje u Tivtu.

Potpredsjednik Arsić je podsjetio da je Opština Tivat nedavno stekla certifikat povoljnog poslovnog okruženja u jugoistočnoj Evropi, što je pokazatelj da opština jeste brza i efikasna podrška poslovanju brojnih kompanija.

“Uloga Privrednog savjeta je od presudnog značaja kada je u pitanju stvaranje povoljnog biznis ambijenta”, rekao je Arsić.

“Na prvom sastanku Savjet je usvojio Poslovnik o radu kojim se definišu sva pitanja od značaja za njegov dalji rad. Takođe razmatrana je ideja pokretanja jedinstvene online platforme na kojoj bi bila predstavljena cjelokupna tivatska privreda”, zaključuju iz Opštine Tivat.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve