Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Air Montenegro leti za Kopenhagen dva puta sedmično

Letovi iz Podgorice za Kopenhagen planirali su od 20. juna i to dva puta sedmično, ponedeljkom i srijedom, navode iz Air Montenegra

Danska je od danas još jedna nova destinacija ka kojoj od ove godine leti crnogorska nacionalna avio-kompanija. Letovi iz Podgorice za Kopenhagen planirali su od 20. juna i to dva puta sedmično, ponedeljkom i srijedom, navode iz Air Montenegra.

Pored dodatnih letova na postojećim rutama (Beograd, Banja Luka, Ljubljana, Istanbul), Air Montenegro je uveo letove ka Parizu, Nantu, Lionu, Pragu, Cirihu i tako već od ove sezone znatno povećao broj letova i desitinacija za što bolju povezanost Crne Gore sa regionom i evropskim zemljama, iz kojih se od ove godine očekuje dolazak velikog broja inostarnih turista.

“Raduje nas što već u drugoj godini poslovanja imamo duplo veći broj destinacija i što sve pripreme za ljetnju turističku sezonu, kada je i najfrekventiji sobraćaj, sprovodimo u skladu sa planom. Kao nacionalna avio-kompanija trenutno povezujemo Crnu Goru sa preko 10 različitih gradova što će doprinijeti i daljem razvoju crnogorske privrede, naročito turizma“, saopšteno je iz kompanije.

Pored redovnih i sezonskih linija, Air Montenegro i ove godine je planirao veći broj čarter letova ka brojnim drugim gradovima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve