Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Air Montenegro će ove zime letjeti ka pet destinacija

Ove zime, kako je saopšteno, Air Montenegro će letjeti ka pet destinacija, i to iz Podgorice prema Beogradu, Cirihu, Istanbulu, Ljubljani i Rimu, kao i iz Tivta ka Beogradu i Istanbulu

Nakon uspješne ljetnje sezone, nacionalni avio-prevoznik zimsku sezonu dočekuje otvaranjem nove linije i povećanjem broja destinacija za više nego duplo u odnosu na broj destinacija tokom zimske sezone 2022. godine, poručuju iz Air Montenegro.

Ove zime, kako je saopšteno, Air Montenegro će letjeti ka pet destinacija, i to iz Podgorice prema Beogradu, Cirihu, Istanbulu, Ljubljani i Rimu, kao i iz Tivta ka Beogradu i Istanbulu.

Navodi se da po prvi put kompanija će letjeti ka Rimu tokom zimske sezone 2024. godine.

“Tačnije, Air Montenegro redovne letove ka Rimu pokreće 15. decembra, a saobraćaj će se odvijati dva puta sedmično-svakog ponedeljka i petka. Iz Podgorice prema Ljubljani, nacionalni avio-prevoznik će saobraćati, po do sada ustaljenom rasporedu, tri puta sedmično (svakog ponedeljka, srijede i petka), dok će se ka Cirihu saobraćaj odvijati dva puta sedmično (četvrtkom i nedeljom). Svakog četvrtka i nedelje kompanija saobraća i iz Podgorice prema Istanbulu, dok je iz Tivta prema Istanbulu sa Air Montenegrom moguće letjeti svakoga dana. I tokom ove zimske sezone nastavlja se svakodnevno saobraćanje iz Podgorice i Tivta prema Beogradu u više termina”, pojasnili su iz kompanije.

Na svim letovima je, kako dodaju, osim taksi i ručnog prtljaga do osam kilograma, u cijenu uključen i predati prtljag do 23 kilograma.

“Tokom ove zime Air Montenegro će putnike obradovati kartama po akcijskim cijenama, a sve informacije o destinacijama, datumima letova i cijenama avio-karata dostupne su na sajtu“, poručuju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
10.11.2023-11:53 11:53

Crnogorski narod koji radi i studira u Njemacku..nemaju prevoz za drzavu CG..Vise nego sramotno!