Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Agencija za investicije otvorena za saradnju sa Opštinom Nikšić

Kako su naveli, Agencija je otvorena za saradnju, i pružiće podršku za realizaciju određenih projekata

Agencija za investicije otvorena je za saradnju sa Opštinom Nikšić i pružiće svu podršku kako bi pojedini projekti bili i realizovani, konstatovano je u toku današnjeg sastanka predstavnika Agencije sa predsjednikom te opštine Markom Kovačevićem.

“Predsjednik Opštine Nikšić primio je u posjetu direktora Agencije za investicije Mladena Grgića, načelnicu Odsjeka za promociju projekata javno-privatnog partnerstva i vođenje registra Unu Bulatović i načelnicu Odsjeka za ocjenu, odobrenje i praćenje projekata javno-privatnog partnerstva Aleksandru Golubović”, saopšteno je iz Opštine Nikšić.

Kako su naveli, Agencija je otvorena za saradnju, i pružiće podršku za realizaciju određenih projekata.

“Predstavnici Agencije za investicije upoznali su predsjednika sa nadležnostima Agencije, kao i mogućnostima da se kroz privatno – javno partnerstvo realizuju određeni projekti od interesa za našu opštinu. S tim u vezi, Agencija je otvorena za saradnju sa Opštinom Nikšić i pružiće svu podršku kako bi pojedini projekti bili i realizovani”, dodaje se u saopštenju.

Kovačević se zahvalio predstavnicima Agencije za investicije što su posjetili Nikšić i naveo da će opština u narednom periodu kroz privatno – javno partnerstvo kandidovati određene projekte kako bi isti što prije bili završeni.

Napominju, sastanku su u ime Opštine pored predsjednika prisustvovali i šef kabineta predsjednika Marko Perućica, glavna administratorka Biljana Vučurović, sekretarka Sekretarijata za investicije i projekte Jelena Šekarić,  sekretar Sekretarijata za finansije, razvoj i preduzetništvo Zoran Šoškić i sekretar Sekretarijata za uređenje prostora i zaštitu životne sredine Đorđije Manojlović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve