Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
Rubrika:

YouTube obećava NFT funkcije

Twitter je prošle nedjelje najavio lansiranje alata kroz koji korisnici mogu da prikažu NFT kao heksagonalne slike profila, dok je Meta najavila da će ponuditi svojim korisnicima mogućnost da kreiraju i prodaju NFT na Facebook-u i Instagramu

YouTube planira da pruži NFT funkcije kreatorima sadržaja.

NFT groznica

Čini se da je cijeli digitalni svijet trenutno opčinjen NFT idejom. YouTube je obećao da će ubrzo postaviti mogućnost da kreatori sadržaja imaju funkciju NFT, odnosno da će imati mogućnost da koriste tokene koji ne mogu da se zamijene.

„Uvijek smo fokusirani na proširenje YouTube ekosistema kako bismo pomogli kreatorima sadržaja da iskoriste nove tehnologije, uključujući stvari kao što su NFT, dok nastavljamo da jačamo i unaprjeđujemo iskustva kreatora i korisnika naše platforme.“ – napisala je izvršna direktorka YouTube u pismu o prioritetima za 2022. godinu.

Twitter je prošle nedjelje najavio lansiranje alata kroz koji korisnici mogu da prikažu NFT kao heksagonalne slike profila, dok je Meta najavila da će ponuditi svojim korisnicima mogućnost da kreiraju i prodaju NFT na Facebook-u i Instagramu. TikTok takođe nije propustio bitku, već je najavio da će ponuditi NFT kolekciju koju su dizajnirali neki od njenih vrhunskih kreatora.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve