Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

X omogućava svim korisnicima audio i video pozive

Kompanija je prvobitno lansirala ovu funkciju za korisnike iOS-a prošle godine, dajući pretplatnicima koji plaćaju opciju da zovu druge ljude preko aplikacije, i bila je korak ka tome da X postane aplikacija ''sve'' koju Elon Musk želi da bude

X polako uvodi audio i video pozive korisnicima koji ne plaćaju svoju premium uslugu pretplate koja je ranije bila poznata kao Twitter Blue. Kompanija je prvobitno lansirala ovu funkciju za korisnike iOS-a prošle godine, dajući pretplatnicima koji plaćaju opciju da zovu druge ljude preko aplikacije, i bila je korak ka tome da X postane aplikacija „sve“ koju Elon Musk želi da bude.

X usluge postaju dostupne svima, kako je i obećano

Do kraja januara, Musk je rekao da će X učiniti audio-video pozive dostupnim svima čim se kompanija uvjeri da je velika. I dalje se od nas traži da se pretplatimo na X Premium da bismo mogli da upućujemo pozive kada pritisnemo ikonu telefona u DM-u, ali oni koji dobiju ažuriranje moći će da upućuju pozive čak i ako nisu pretplatnici koji plaćaju. Zvanična stranica X podrške za ovu funkciju sada kaže da svi nalozi mogu da upućuju i primaju pozive, iako su obje strane morale biti u kontaktu putem direktne razmjene poruka barem jednom.

Pored najave uvođenja ove mogućnosti, X je otkrio da će korisnici sada takođe moći da primaju pozive od svih u aplikaciji ako to žele. Audio i video pozivi su automatski uključeni za nas kada smo provjerili meni Podešavanja naših DM-a, konfigurisan tako da možemo da primamo pozive samo od ljudi koje pratimo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve