Subota, 24 Februara, 2024
Rubrika:

WhatsApp vam omogućava da sakrijete zaključane razgovore

Umjesto da vaša zaključana fascikla za ćaskanje bude vidljiva sa svim vašim drugim razgovorima, sada možete da sakrijete ćaskanja iza tajnog koda po vašem izboru

WhatsApp uvodi novi način da sačuvate zaključane razgovore od znatiželjnih očiju. Umjesto da vaša zaključana fascikla za ćaskanje bude vidljiva sa svim vašim drugim razgovorima, sada možete da sakrijete ćaskanja iza tajnog koda po vašem izboru.

Kao što je prikazano u donjem primjeru koji je pružila Meta, možete koristiti slova, brojeve, specijalne znakove, pa čak i emotikone u svom tajnom kodu. Sve što treba da uradite je da unesete tu lozinku u WhatsApp traku za pretragu da biste pronašli zaključana ćaskanja. Nadamo se da bi ovo trebalo spriječiti ljude da saznaju da imate zaključanu fasciklu za ćaskanje na prvom mjestu u slučaju da krišom zavire u vaš telefon.

WhatsApp takođe napominje da možete izabrati da se vaši zaključani ćaskanja pojavljuju na vašoj listi za ćaskanje u bilo kom trenutku. Mesinger u vlasništvu Meta je prvi put uveo zaključana ćaskanja u maju, koja vam omogućavaju da zaključate razgovore u fascikli koju možete otvoriti samo pomoću otiska prsta, skeniranja lica ili lozinke. Pored nove funkcije tajnog koda, WhatsApp kaže da sada možete zaključati ćaskanje dugim pritiskom na razgovor umjesto da ulazite u podešavanja ćaskanja.

Meta uvodi tajne kodove a oni će biti dostupni širom svijeta u narednim mjesecima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve