Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

WhatsApp donosi novo ažuriranje u vezi pinovanja poruka

WhatsApp je ranije dozvoljavao korisnicima da pinuju samo jednu poruku

WhatsApp je upravo olakšao bilježenje važnih poruka iz razgovora. Glavni direktor Mete, Mark Zuckerberg, i šef WhatsApp-a, Vil Kartkart, objavili su na svojim WhatsApp kanalima da sada možete pinovati do tri poruke na vrh četa. Na ovaj način imaćete brz pristup bilo kojim informacijama koje želite.

Funkcija je stigla u decembru prošle godine

Prema izvještajima TechCrunch-a, ranije ste mogli prikačiti samo jednu poruku od trenutka kada je funkcija lansirana u decembru do sada. Ali sa ovim ažuriranjem, možda više nećete morati da čuvate, recimo, adrese ili recepte koje dobijete od prijatelja u odvojenim datotekama sa bilješkama.

Takođe, WhatsApp je ažurirao svoj Help center da pokaže novo pravilo od tri poruke. Možete pinovati ne samo tekstualne poruke, već i slike i ankete. Poruke će ostati na vrhu četa 24 sata, 7 dana ili cijeli mjesec. Ako prikačite samo jednu poruku, ona će se pojaviti kao baner četa. Ali ako prikačite više njih, baner će pokazati koliko poruka je prikačeno. Pri tome najnovija će se pojaviti prva kada je dodirnete.

Da biste pinovali poruku, samo je pritisnite, izaberite “pin” i izaberite željeni vremenski period. Možete otkačiti poruke na isti način ako ne želite da ih vidite na vrhu svog četa prije nego što istekne vrijeme koje ste postavili.

Takođe, u decembru WhatsApp je predstavio glasovne poruke koje se samouništavaju za one koji žele dodatni sloj sigurnosti i privatnosti. Prema nezvaničnim izvještajima koji su kružili ranije ove godine može se očekivati da će WhatsApp u budućnosti lansirati mogućnost dijeljenja datoteka slično onoj koju sada omogućuje Apple.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve