Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Uspostavljeno partnerstvo sa EYCA programom − novi paketi kreirani po mjeri mladih

Ako si ljubitelj opuštenog surfovanja internetom, Surf EYCA je prava stvar za tebe!

Izaberi jedan od 3 nevjerovatna Urban EYCA paketa sa neograničenim pozivima, dosta neta, najsavremenijim digitalnim servisima i dodatnim uslugama, za sve tvoje potrebe!

Ako si ljubitelj opuštenog surfovanja internetom, Surf EYCA je prava stvar za tebe!

Detalji ponude se mogu pronaći na sajtu mtel.me.

Evropska omladinska kartica (EYCA) je jedina zvanična i besplatna benefit kartica, podržana od strane Ministarstva sporta i mladih, koja u Crnoj Gori omogućava svim crnogorskim građanima i građankama uzrasta 13-29 godina da koriste preko 250 popusta u našoj zemlji i preko 70 hiljada popusta u čitavoj Evropi.

Snažna partnerstva i umrežavanje sa državnim institucijama, akademskom i naučnom zajednicom, biznis i civilnim sektorom, lokalnim samoupravama, domaćim i međunarodnim organizacijama omogućila su kreiranje velikog broja benefita i povoljnosti, koji su Evropsku omladinsku karticu (EYCA) pozicionirali kao najkorišćeniji i najpopularniji omladinski program u Crnoj Gori.

Prateći potrebe korisnika i globalne tehnološke trendove, projektni tim je pored fizičke kartice, omogućio korišćenje i digitalne verzije kroz mobilnu aplikaciju EYCA Montenegro, koja pruža veći spektar mogućnosti u korišćenju povoljnosti.

Evropska omladinska kartica (EYCA) se u digitalnom formatu može preuzeti na EYCA veb sajtu, a fizički i u roku od jednog minuta već u Podgorici, Tivtu, Herceg Novom, Kotoru, Budvi, Baru, Ulcinju, Nikšiću i Bijelom Polju. Ažurirana distributivna mjesta su dostupna na linku: https://omladinskakartica.me/kartica

Projekat Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori od 2018. godine realizuje NVO „Centar za omladinsku edukaciju” uz podršku i pokroviteljstvo Ministarstva sporta i mladih, u ime Vlade Crne Gore.

Kao društveno odgovorna kompanija, m:tel sa korisnicima i partnerima gradi odnos povjerenja i zajedno se razvijamo, zato izdvajamo značaj EYCA projekta. Kompanija m:tel, uz digitalnu ili fizičku EYCA karticu i identifikacioni dokument, omogućava svim EYCA korisnicima da izaberu neke od paketa iz m:tel ponude – Urban EYCA ili Surf EYCA.

Uživajte u benefitima!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve