Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
Rubrika:

Svi korisnici iOS na Twitteru imaju mogućnost ”Super Follow”

''Super Follow'' su još jedan od alata za zaradu putem društvenih mreža

Opcija „Super Follow“ je bila dostupna do sada samo za korisnike iOS sistema u SAD-u i Kanadi, a od sada postaje dostupna svim korisnicima iOS-a.

„Super Follow“ je opcija koja omogućava korisnicima da se pretplate na naloge koji im se dopadaju uz mjesečnu pretplatu za zamjenu za sadržaj. Funkcija se pojavila prvi put u septembru i ako je bila najavljena još u februaru. „Super Follow“ su još jedan od alata za zaradu putem društvenih mreža. Nalozi koji ispunjavaju uslove mogu da odrede cijenu za “Super Follow” pretplate uz opcije naplate od 2,99 USD, 4,99 USD ili 9,99 USD. Vlasnici takvih naloga mogu da označe tvitove koji su samo za pretplatnike a koji su za one koji nisu njihovi pretplatnici.

Proces aktiviranja „Super Follow“ se trenutno zasniva na aplikaciji. Vlasnici naloga za sada moraju da budu u Sad-u i da imaju najmanje 10.000 pratilaca i najmanje 25 tvitova u posljednjih mjesec dana. Posljednji izvještaj je pokazao da je do sada „Super Follows“ generisao samo 6000 USD dolara u SAD-u i 600 u Kanadi. Međutim, Twitter smatra da je još uvijek prerano da se donose bilo kakve odluke.

„Super Follow“ nije jedini alat koji Twitter koristi za monetarizaciju. Tu je i Tip Jar putem kojeg je moguće poslati jednokratne uplate. Test je trenutno ograničen na skup naloga koji ispunjavaju uslove. Pored toga pokreće se i Ticketed Spaces u kojima će se kroz audio sobe uživo komunicirati i gdje „će se ulaz naplaćivati“ od 1 do 999 dolara.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve