Nedjelja, 23 Juna, 2024
Rubrika:

Super Nintendo World theme park – zabavni park kao video igra

Za sada je objavljen samo promotivni muzički video snimak u kojem se pokazuje kako igrači izlaze iz svojih kuća, sa svojim Switch konzolama i kako kreću da igraju Super Mario u realnom životu

Universal Studios Japan najavio je da će tokom ljeta otvoriti Super Nintendo World park, zabavni park koji će posjetiocima omogućiti da vide kako izgleda biti unutar video igre. Za sada nema mnogo detalja o tome kako će taj park izgledati, jer je objavljen samo promotivni muzički video snimak u kojem se pokazuje kako igrači izlaze iz svojih kuća, sa svojim Switch konzolama i kako kreću da igraju Super Mario u realnom životu.

Foto: Nintendo

Na sajtu koji je lansiran zajedno sa video zapisima pominje se uživo igranje Mario Kart-a. Da bi igranje bilo moguće, potrebno je da igrači bi nose „power up band“, narukvice koje će zajedno sa aplikacijom za pametne telefone omogućiti igranje, ali i pratiti napredak igrača kroz zabavni park. Ove narukvice će služiti i za prikupljanje „novčića“ tokom igranja.

Universal Studios Japan, objavio je da razmišlja i o širenju ovih parkova na još nekoliko lokacija, prvenstveno u Holivudu, Orlandu i u Singapuru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve