Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
Rubrika:

Sa ovom igricom Microsoft planira da pokori svijet

Ekipa iz Microsofta objasnila je kako se Minecraft proširene stvarnosti zapravo igra. U principu, stvar je jako slična ostalim geolokacijskim igrama. U svom mjestu skupljate objekte i bića, tj. resurse. Ali izgradnja kockastog svijeta je ono što razlikuje Minecraft Earth od drugih igara

Harry Potter: Wizards Unite nije uspio ponoviti uspjeh igre Pokemon Go i vjerovatno ni neće. Ali Pokemoni možda dobiju dostojnu konkurenciju u geolokacijskoj AR igri Minecraft Earth.

foto: screenshot youtube

Igra je najavljena prije dva mjeseca, a uskoro kreće u zatvoreno testiranje.

Ekipa iz Microsofta objasnila je kako se Minecraft proširene stvarnosti zapravo igra. U principu, stvar je jako slična ostalim geolokacijskim igrama. U svom mjestu skupljate objekte i bića, tj. resurse. Ali izgradnja kockastog svijeta je ono što razlikuje Minecraft Earth od drugih igara.

Svoju kreaciju prvo postavljate na svojevrsno postolje, a kad ste završili s uređivanjem, možete je postaviti u “stvarni svijet” u većem izdanju te je istraživati pomoću AR tehnologije na svom mobitelu.

Najzanimljiviji detalj je to što će svi igrači moći vidjeti sve kreirane sadržaje u svijetu, a to otvara potpuno novu dimenziju igre.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve