Četvrtak, 13 Juna, 2024
Rubrika:

Nova WhatsApp opcija: Reagovanje na Status

WhatsApp je u aprilu dodao mogućnost reagovanja na poruke, a od tada se očekuje i opcija reagovanja na WhatsApp Status. Pomenuta funkcija je sada konačno dostupna

WhatsApp je u aprilu dodao mogućnost reagovanja na poruke, a od tada se očekuje i opcija reagovanja na WhatsApp Status. Pomenuta funkcija je sada konačno dostupna.

Popularna aplikacija za razmjenu poruka je predstavila ažuriranje za Android i iOS korisnike, koje omogućava opciju “Status Reactions”. Ovo je slično načinu na koji korisnici reaguju na Instagram Stories ili Facebook Stories.

Za sada, postoji osam opcija emodžija koje je moguće izabrati za reakciju. U pitanju su smajliji – sa očima u obliku srca, smajli koji plače od smeha, začuđeni smajli, plačko, kao i emodžiji “high five” ili sklopljene ruke, ruke koje tapšu, “Party Popper” i 100 poena.

Opcija je trenutno dostupna i uskoro bi trebalo da bude omogućena svima. Očekuje se da bi WhatsApp uskoro mogao da omogući korisnicima da na WhatsApp Status reaguju sa bilo kojim emodžijem.

Izvorb92.net

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve