Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Njemačka kartica spaja svijet bez rominga

Sa prelaskom u MTEL Germany mobilnu mrežu, NE MIJENJATE svoj postojeći broj, NEMATE roming kako u zemljama EU, Švajcarskoj i Velikoj Britaniji, tako ni u zemljama bivše Jugoslavije

Kompanija MTEL Germany napravila je posebnu uslugu za sve naše državljane, koji žive i rade u Njemačkoj! Korisnicima MTEL Germany kartice sada je svejedno da li su u Minhenu, Berlinu, Tuzli, Doboju, Sarajevu, Beogradu, Novom Pazaru, Beču, Cirihu, Leskovcu, Skoplju, Podgorici, Beranama, Istanbulu…. Oni sa svojom MTEL karticom imaju najpovoljniju uslugu za našu dijasporu u Njemačkoj, a mogu i svuda lagodno da putuju, razgovaraju telefonom i bezbrižno koriste Internet, bez straha da će ih sačekati visoki računi.

Sa prelaskom u MTEL Germany mobilnu mrežu, NE MIJENJATE svoj postojeći broj, NEMATE roming kako u zemljama EU, Švajcarskoj i Velikoj Britaniji, tako ni u zemljama bivše Jugoslavije.

Imate besplatne razgovore u okviru MTEL zone. To znači da kada dođete u Crnu Goru, vaš telefon se automatski povezuje na MTEL mrežu, pa besplatno razgovarate sa svim korisnicima koji su u toj mreži, dok vam se pozivi ka ostalim mrežama tarifiraju po regularnim cijenama bez rominga.

Ukoliko imate prijatelje ili familiju koji žive u Srbiji i koriste mts mrežu, možete da ih zovete neograničeno, pozivi su besplatni kako ka mobilnom tako i ka fiksnom telefonu.

Ako putujete u Tursku, Albaniju, Izrael, Indiju i Egipat, nalazite se u Friendly (prijateljskoj) zoni MTEL mreže, što znači da za te zemlje imate sasvim dovoljno Interneta u okviru svog postojećeg paketa, dok su vam istovremeno svi dolazni pozivi besplatni.

Uz sve ovo, MTEL Germany nudi i najbolji TV program sa vaših prostora!

Dodatne informacije možete dobiti na sajtu www.mtelgermany.de ili putem telefona +4915 310 310 310

Postanite dio MTEL porodice!

Uživajte u jedinstvenom iskustvu i njemačkom kvalitetu MTEL Germany mobilne kartice.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve