Srijeda, 19 Juna, 2024
Rubrika:

Nintendo izbacio Super Mario Bros 35

Novi naslov za Nintendo Switch konzolu dostupan je samo od 1. oktobra do 31. marta sljedeće godine kao besplatno preuzimanje, za pretplatnike Nintendo Online servisa. Posle tog datuma više neće biti moguće igranje ove igre

Nintendo je prošle nedjelje objavio jubilarnu 35-u igru, i to besplatnu battle royale igru pod nazivom Super Mario Bros. 35.

Igra besplatna do 31. marta 2021. godine

Novi naslov za Nintendo Switch konzolu dostupan je samo od 1. oktobra do 31. marta sljedeće godine kao besplatno preuzimanje, za pretplatnike Nintendo Online servisa. Poslije tog datuma više neće biti moguće igranje ove igre. Vraćajući se na originalni Super Mario Bros., ovo novo 35 ponovo vas vraća u Mariov svijet 1985. godine, ali sa novim zaokretom. I dalje ćete skakati, sakupljati novčiće i izbjegavati neprijatelje. Međutim, ovog puta igraćete protiv još 34 Marija i namjeravata da budete posljednji brkati vodoinstalater koji stoji, ili onaj sa najviše vremena kada je svima drugima isteklo.

Iz navedenog je jasno da je igra namenjena novoj generaciji obožavalaca i prati trend koji je ubrzan zaraznom igrom Fortnite. S obzirom da svi koji su igru probali govore koliko je dobra i sjajno urađena, možda je potez o besplatnom preuzimanju zapravo mamac da ljudi odluče da se pretplate na Nintendo Online, koji košta 4 dolara mjesečno, odnosno 20 dolara za 12 mjeseci. Iako je igra besplatna uz pretplatu, ona je deo izuzetno uspješne franšize i nostalgije čak i za najobičnije igrače.

U poslednje vrijeme se primjećuje da Nintendo forsira klasične igre, a od kad su 2016. i 2017. godine prodali ograničen broj manjih verzija NES konzola i SNES, primjetan je i povratak klasicima koji su ih vinuli u sam vrh gejming industrije. Tetris 99 je samo jedna od igara koju žele ponovo da popularišu i nauče nove generacije gejmera kako su nekada igre izgledale, i zašto su bile toliko zanimljive mnogima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve