Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
Rubrika:

Netflix će automatski preuzimati sadržaj koji bi vam se mogao dopasti

Ova vrsta funkcije, koja će omogućiti brže predlaganje emisija i filmova korisnicima, biće lansirano u početku samo za Android korisnike

Netflix dodaje novu mobilnu funkciju koja će automatski preuzeti preporuke emisija i filmove na osnovu istorije gledalaca. Ova vrsta funkcije, koja će omogućiti brže predlaganje emisija i filmova korisnicima, biće lansirano u početku samo za Android korisnike. Očekuje se pozitivna reakcija korisnika, ali niko ne zna kako će to u stvarnosti uticati na količinu memorije u uređajima gledalaca, iako za sada ima teorijskih naznaka.

Potrebna prijava za korišćenje funkcije

Moraćete da se prijavite za korišćenje funkcije. Jednom kada se uključite na kartici za preuzimanja, moraćete da podesite koliko ćete prostora – 1 GB, 3 GB ili 5 GB – željeti da koristite. Više prostora jednako je više preuzetih Netflikovih preporuka. Iako je cjelokupan Netflix-ov katalog dostupan sa ovom funkcijom, neka preuzimanja biće ograničena zbog ograničenja licenciranja.

Platforma nastavlja da poboljšava svoje mogućnosti gledanja van mreže; Netflix je 2018. pokrenuo Smart Downloads na Androidu, koji automatski briše preuzete epizode ​​nakon što ih pogledate. Iako su Preuzimanja za vas trenutno dostupna samo na Androidu, verzija iOS-a uskoro će početi da se testira. Na sve jačem tržištu striming servisa, Netflix pokušava da se pozicionira visoko, jer je to trenutno jedno od najbržerastućih grana konzumiranja multimedijalnih sadržaja. Epidemija koronavirusa je samo doprinijela da se ovo tržište što prije razvije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve