Utorak, 25 Juna, 2024
Rubrika:

Nema interneta? Nema problema. Google Indijcima nudi asistenta preko telefona

Google se udružio sa kompanijom Vodafone Idea, pa će korisnici moći da pozovu besplatni broj 000-800-9191-000 kako bi odmah razgovarali sa Assistant-om na hindu ili engleskom jeziku

Google Assistant je sjajan kada imate pristojnu internet vezu, ali šta se dešava ukoliko živite u području sa ograničenom ili nikakvom povezanošću? Google u Indiji planira da riješi problem tako što će uspostaviti telefonsku liniju za korisnike u toj zemlji i omogućiti im pristup Google Assistant-u jednostavnim pozivanjem broja.

Foto: Depositphotos/guynamedjames

Google se udružio sa kompanijom Vodafone Idea, pa će korisnici moći da pozovu besplatni broj 000-800-9191-000 kako bi odmah razgovarali sa Assistant-om na hindu ili engleskom jeziku.

Dakle, bez povezivanja sa Internetom, moći će da dobiju odgovore o rezultatima pretrage. Interakcija sa Assistant-om preko telefona slična je aplikaciji, ali je velika prednost činjenica da neće morati da brinu o internet vezi.

Ovo je sasvim nov način interakcije sa Assistant-om koji omogućava digitalnog asistenta znatno većem broju ljudi u Indiji, piše portal androidcentral.com.

Ilustracija
Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve