Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Microsoft lansira Copilot Pro

Copilot Pro uključuje prioritetni pristup najnovijim OpenAI modelima, mogućnost da napravite sopstveni Copilot GPT i pristup Copilot unutar Office aplikacija ako ste već pretplatnik na Microsoft 365 Personal ili Home

Microsoft proširuje svoju mjesečnu pretplatu na Copilot Pro od 20 dolara na više tržišta, nakon što je u januaru lansirao pomoćnika sa AI za potrošače. Proširenje čini da je Copilot Pro dostupan u ukupno 222 zemlje, a Microsoft pokreće besplatnu jednomjesečnu probnu verziju kako bi podstakla potrošače da se pretplate na njegovu viziju AI budućnosti.

Copilot Pro uključuje prioritetni pristup najnovijim OpenAI modelima, mogućnost da napravite sopstveni Copilot GPT i pristup Copilot unutar Office aplikacija ako ste već pretplatnik na Microsoft 365 Personal ili Home. Sada, Microsoft takođe otključava Copilot Pro unutar Office veb aplikacija, tako da vam nije potrebna posebna pretplata na Microsoft 365 da biste koristili chatbot u Word-u, Outlook-u i drugim besplatnim veb aplikacijama.

Ova Copilot Pro integracija će uskoro biti dostupna i u mobilnim aplikacijama. „Ovu pogodnost ćemo proširiti i na naše besplatne mobilne aplikacije, uključujući aplikaciju Microsoft 365 i Outlook za iOS i Android, u narednim mjesecima“, kaže Divya Kumar, generalni menadžer za pretragu i AI marketing u Microsoftu.

Ako želite da isprobate Copilot Pro, moraćete da instalirate aplikaciju Copilot na iOS ili Android da biste dobili besplatnu mjesečnu ponudu. Microsoft pokušava da podstakne potrošače da koriste mobilnu aplikaciju Copilot otkako ju je lansirao krajem 2023. godine, uključujući i Super Bowl oglas koji se fokusirao isključivo na mobilnu verziju.

Microsoft takođe proširuje dostupnost svog Copilot-a za Microsoft 365 na više preduzeća. „Kupci koji imaju Microsoft 365 F3 i F1, Office 365 E1, Business Basic i još mnogo toga imaće pravo da kupe Copilot za Microsoft 365 u narednim nedjeljama“, kaže Kumar.

Microsoft se sada sprema da pokaže još poboljšanja Copilot-a u narednim mjesecima, uključujući neke promjene Windows 11 koje će vjerovatno biti detaljno predstavljene na konferenciji za programere kompanije Build u maju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve