Srijeda, 19 Juna, 2024
Rubrika:

Meta dodaje 14 besplatnih igara

. Sve što treba da uradite je da započnete video poziv sa jednim ili više prijatelja, dodirnete dugme grupnog režima u centru, izaberete ikonu Play, a zatim izaberete igru u biblioteci koja vam je predstavljena — nije potrebno preuzimanje ili instalacija

Meta Facebook Gaming divizija čini Messenger video pozive zanimljivijim sa novim setom besplatnih igara kojima sada možete da pristupite sa svojim prijateljima dok ćaskate licem u lice, bez obzira gdje se nalazite. Ova funkcija dolazi prilično kasno u svijetu zaključavanja nakon kovida, ali je odlična za brze sesije riječi sa prijateljima, Mini Golf FRVR i Exploding Kittens.

Najbolji dio nove funkcije za video pozive Messenger-a je koliko su one dostupne korisnicima Facebook-a. Sve što treba da uradite je da započnete video poziv sa jednim ili više prijatelja, dodirnete dugme grupnog režima u centru, izaberete ikonu Play, a zatim izaberete igru u biblioteci koja vam je predstavljena — nije potrebno preuzimanje ili instalacija.

video showing new games feature within Messenger video calls. two friends select exploding kittens, the game takes up most of the space of the top of the screen with small squares of their faces on the bottom.

U 2018. godini, Facebook je pokrenuo funkciju AR igara u Messenger-u koja omogućava do šest prijatelja da skaču na poziv i igraju igrice poput Don’t Smile — što, kao što naslov sugeriše, izaziva prijatelje da se ne smiju — ali ovo predstavljanje donosi pravi mobilni igre koje su već uspješne izvan Messengera.The first 14 games available during Messenger video calls includes Exploding Kittens and Words with Friends.

Novi set igara u okviru Messenger video poziva sada je dostupan korisnicima na iOS-u, Android-u, pa čak i veb pretraživaču. U trenutnoj biblioteci postoji 14 igara — od kojih su većini potrebna samo dva igrača — a očekuje se da će ih doći još jer Facebook Gaming apeluje na programere da se obrate u vezi sa dodavanjem ove funkcije u svoje igre.

Video pozivi mogu biti odličan način za interakciju sa prijateljima dok igrate igrice, ali mnogim platformama nedostaju laki načini za pokretanje brze, zabavne sesije bez razlaganja razgovora na dvije usluge ili podešavanja Drawful događaja za dijeljenje ekrana. Samo budite spremni za svoje tetke, koje će vas sigurno nagovoriti da igrate Go Fish preko videa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve