Subota, 25 Maja, 2024
Rubrika:

Iks vraća plave oznake besplatno: Ranije tražili pretplatu

Mask je prošle nedjelje rekao da će svi nalozi na Iksu sa više od 2.500 verifikovanih pratilaca dobiti besplatno Premium funkcije koje uključuju kvačicu, a da će nalozi sa preko 5.000 dobiti Premium+, takođe besplatno

Kompanija Iks, ili nekadašnji Tviter je ponovo počela da daje plavu kvačicu za neke njene korisnike nakon što je prošle godine ta kompanija počela da izdaje te plave oznake samo za sve one koji plate mjesećnu pretpatu u iznosu od osam dolara (7,3 eura) i sklanjala takve oznake sa mnogih poznatih ličnosti i drugih istaknutih naloga.

Godinama su plave oznake na profilima na društvenoj mreži Tviter predstavljali značke za verifikaciju koje su uobičajene na društvenim medijima za poznate ličnosti, političare i druge uticajne naloge.

To se promijenilo par mjeseci nakon što je južnoafrički milijarder Ilon Mask kupio kompaniju za 44 milijarde dolara u oktobru 2022. godine i kojoj je kasnije promijenio ime u Iks.

Ali u srijedu kasno uveče i rano u četvrtak, brojni korisnici su prijavili da su vidjeli da se plave kvačice vraćaju na njihove naloge, ili da se čak pojavljuju po prvi put, uprkos činjenici da nisu plaćali „premium“ uslugu na Iksu.

Mask je prošle nedjelje rekao da će svi nalozi na Iksu sa više od 2.500 verifikovanih pratilaca dobiti besplatno Premium funkcije koje uključuju kvačicu, a da će nalozi sa preko 5.000 dobiti Premium+, takođe besplatno.

Konkretno obrazloženje ove nove politike nije bilo jasno. Iz kompanije Iks nisu odmah odgovorili na zahtjev Asošijeted presa za komentar.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve