Srijeda, 19 Juna, 2024
Rubrika:

Igrači kreirali preko dva miliona nivoa za Super Mario Maker 2

Igrači mogu da izaberu između 100 nivoa koje je dizajnirao Nintendo, ili bilo koji od nivoa koje su kreirali Mario fanovi

Nintendo je objavio da su igrači kreirali i ubacili preko dva miliona nivoa u popularni kreator nivoa, od početka njegove globalne objave 28. juna. Dugo očekivani nastavak za Super Mario Maker na Nintendo Switch konzoli takođe korisnicima omogućava da kreiraju nivoe koje bilo ko može da igra, ali sa dodacima i karakteristikama koje nijesu viđene u originalu.

Nintendo

Igrači mogu da izaberu između 100 nivoa koje je dizajnirao Nintendo, ili bilo koji od nivoa koje su kreirali Mario fanovi, prenosi Benchmark.

Kreiranje nivoa u Super Mario Maker 2 igračima omogućava da iskuse kako je to biti dizajner igara, a istovremeno predstavlja i jednu od najunikatnijih funkcija u igri. Jedan fan iz Kanade je već objavio igru sa 32 nivoa. Nivoi, kreirani od strane korisnika, mogu ići od brilijantnih i zahtjevnih do jednostavnih i lakih.

Srećom, Super Mario Maker 2 ima način na koji igrači mogu da odvoje odlične od lošijih nivoa. Tu je “Popular” tab u u onlajn Course World sekciji igre, gdje se lako mogu pronaći nivoi koji su ostavili najbolje utiske na ostale igrače.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve