Nedjelja, 16 Juna, 2024
Rubrika:

Google Maps uveo novu opciju koja će vam se dopasti!

U Googleovim kartama sada možete napraviti popis vaših omiljenih lokacija koje možete jednostavno podijeliti, a isto tako vaši prijatelji će moći pratiti vašu listu najboljih burgera u gradu.

Imate li popis omiljenih mjesta s najboljom kafom ili najboljih lokacija koje bi vaši prijatelji trebali posjetiti, Google je sada omogućio da u Kartama izradite vlastitu listu. Sve te liste ćete moći podijeliti s prijateljima, ali i pratiti liste vaših prijatelja ili članova porodice kako bi znali ima li promjena na njima.

Kako bi napravili listu, sve što trebate napraviti je otvoriti Google Maps aplikaciju i naći vaše omiljeno mjesto. Klikom na tu lokaciju moći ćete je sačuati u neku od unaprijed postavljenih lista ili je dodati na vašu novu listu. Da bi vidjeli svoje liste, samo trebate u aplikaciji otići na vaša mjesta i otvoriti listu na računaru ili telefonu.

Najbolji dio svake liste je mogućnost da je podijelite porukom, mailom ili na društvenim mrežama. Odlična stvar ako vam dolazi prijatelj u grad i želite mu jednostavno pokazati znamenitosti. On će moći pratiti listu i vidjeti sve promjene koje ste dodali.

Izvor: 24ata.hr

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve