Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Google Maps: Korisne funkcije za bezbjednost

Regularne mape imaju mnogo više detalja nego mod za navigaciju, a to bi uskoro moglo da se izmijeni

Iako zvuči nevjerovatno, još uvijek postoje korisne funkcije koje mogu da se dodaju na Google Maps. Na primjer obilježja za semafore i znakove za zaustavljanje u okviru moda za navigaciju.

Semafori su se u Google Maps za neke oblasti pojavili još 2020. godine, ali se nisu uvijek vidjeli u modu za navigaciju. Tako nisu mogli svi da ih uoče na vrijeme, ali bi to sada trebalo da se promijeni, budući da će se ova obilježja uredno pojavljivati tokom korišćenja aplikacije. To bi trebalo da ulije dodatnu sigurnost, najprije zbog toga što će korisnici ranije dobijati informacije o tome kada bi trebalo da se zaustave, gdje bi trebalo da uspore, te gdje je skretanje.

PCPress.rs Image

Regularne mape imaju mnogo više detalja nego mod za navigaciju, a to bi uskoro moglo da se izmijeni. Nove mape za navigaciju će se u početku videti samo u određenim zemljama, a još uvijek se ne zna kada će tačno stići do svih. Korisnike očekuju i druge korisne informacije, na primjer troškovi putarine za rutu koja se izabere u aplikaciji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve