Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
Rubrika:

Galaxy Z Fold 6 će možda imati redizajnirane kamere

Novi dizajn pokazuje metalni okvir sa teksturama oko kamere, a na slici se vidi samo jedna kamera, pa nije moguće procijeniti kako će izgledati cijeli taj modul

Već nekoliko generacija Galaxy Z Fold telefona izgleda gotovo identično. To se odnosi, kako na dizajn cijelog telefona, tako i na modul sa kamerama. Izgleda da je Samsung konačno riješio da nešto promijeni po tom pitanju, pa postoji šansa da Galaxy Z Fold 6 dobije drugačije dizajnirane kamere.

Ovo mišljenje zasniva se na nezvaničnim informacijama koje su se pojavile na mreži. Prema njima, izmjene neće biti mnogo velike. Novi dizajn pokazuje metalni okvir sa teksturama oko kamere, a na slici se vidi samo jedna kamera, pa nije moguće procijeniti kako će izgledati cijeli taj modul.

Čak i ova mala izmjena, ako je tačna, mogla bi da donese dozu preko potrebno osvježenja u Galaxy Z Fold seriju telefona. Trenutno Galaxy Z Fold 3 i Z Fold 4 možemo smatrati „jednojajačnim blizancima“, dok se Galaxy Z Fold 5 od njih razlikuje samo po preklopnom mehanizmu koji nema zazor.

Takođe, postoje glasine da bi Samsung mogao da unaprijedi kamere u Galaxy Z Fold 6 modelu, ali izvori iz kojih one dolaze nisu se do sada pokazale toliko pouzdanim kao izvor koji je prvi objavio promjenu dizajna kamera. Čak i ovde se vidi da je za generisanje fotografije Upotrebljen AI, pa i postoji mogućnost da je sve to plod nečije mašte. U svakom slučaju, sve dileme će biti razriješene za manje od dva mjeseca, jer je predstavljanje Galaxy Z Fold 6 telefona zakazano za jul.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve