Petak, 24 Maja, 2024
Rubrika:

Zolak izručen Crnoj Gori, osumnjičen da je učestvovao u oružanoj pljački u Nikšiću u kojoj je stradao Ljubiša Mrdak

Kako je saopšteno iz Uprave policije, na Graničnom prelazu Ilino Brdo danas je realizovana ekstradicija iz Bosne i Hercegovine u Crnu Goru

Državljanin Bosne i Hercegovine Petar Zolak (34) izručen je Crnoj Gori, za kojim je NCB Interpol Podgorica raspisao međunarodnu potjernicu.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, na Graničnom prelazu Ilino Brdo danas je realizovana ekstradicija iz Bosne i Hercegovine u Crnu Goru.

“P.Z. (34), državljanin Bosne i Hercegovine potraživao se zbog obezbjeđivanja prisustva u krivičnom postupku koji se protiv njega vodi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo 20.10.2021. godine u Nikšiću, kojom prilikom je na radnom mjestu smrtno stradao radnik firme fizičkog obezbjeđenja „Security Guard Montenegro“ Ljubiša Mrdak“, naveli su iz UP.

Kako dodaju, ovo lice je nakon preuzimanja od nadležnih organa Bosne i Hecegovine sproveden Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost i postupanje.

Podsjećamo, radnik obezbjeđenja Ljubiša Mrdak ubijen je u oružanoj pljački, koja se dogodila jutros 20. oktobra 2021. godine u pošti u ulici Jola Piletića u Nikšiću. Maskirani i naoružani napadači su prilikom pljačke upucali Mrdaka u grudi, nakon čega je on transportovan u Klinički centar Crne Gore, gdje je i pored napora ljekara podlegao povredama.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve