Subota, 24 Februara, 2024
Rubrika:

Zbog nasilničkog ponašanja podnijete krivične prijave protiv šest maloljetnika

U dva odvojena događaja sumnjičeni su fizički napali maloljetnike

Policija u Podgorici podnijela je dvije krivične prijave protiv šest maloljetnka zbog nasilničkog ponašanja, saopšteno je iz Uprave policije.

“Naime, u dva odvojena događaja sumnjičeni su fizički napali maloljetnike. Krivična prijava podnijeta je protiv tri maloljetnika stara 15 godina zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu jedne osobe. Oni su, kako se sumnja, u blizini Mosta Braće Zlatičanin fizički napali ovog maloljetnika zadajući mu više udaraca u predjelu glave i tijela. On je tako zadobio lake tjelesne povrede”, kazali su iz policije.

Druga krivična prijava podnijeta je protiv još tri maloljetnika od 15 i 17 godina koji se sumnjiče za krivično djelo nasilničko ponašanje.

“Oni su, kako se sumnja, u blizini Mosta Blaža Jovanovića fizički napali dva maloljetna lica zadajući im udarce u predjelu glave i tijela, od kojih su oštećeni zadobili lake tjelesne povrede koje su konstatovane u ljekarskoj dokumentaciji. Krivične prijave su podnijete u redovnom postupku”, zaključili su u Upravi policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
08.12.2023-16:13 16:13

Zakon treba promijeniti..15ostogodisnjak..nije vise maloljetnik..koji je sposoban da drugom licu nanese teske povrede..Zakon se mora mijenjati..10-12 godina..moze eventuelno biti maloljetnik…