Nedjelja, 23 Juna, 2024
Rubrika:

Zaposleni u Čistoći: Naš direktor nije na odmoru, svakog dana ga vidimo na poslu

Ističu kako su svakog dana, tokom čitave godine, vrijedni i daju svoj maksimum

Nakon posljednjih reakcija odbornika Demokratske partije socijalista u podgoričkom parlamentu Andrije Klikovca, reagovanjem su se obratili zaposleni u gradskom preduzeću “Čistoća”.

“Čistoća nije samo Denis Hot, već svi mi zaposleni.. Iako je menadžment Čistoće u više navrata argumentovano demantovao neosnovane izjave upućene od strane Klikovca, ponovo smo na meti njegovih komentara na društvenim mrežama”, naglašavaju oni.

Ističu kako su svakog dana, tokom čitave godine, vrijedni i daju svoj maksimum.

“A Vi gospodine Klikovac ponovo naš rad degradirate svojim nekorektnim komentarima, iako o našem radu i zalaganju najbolje govore naši izvještaji, količine odvezenog otpada i stanje na terenu. Nekorektno je gospodine Klikovac ljudima koji su radili nimalo lak posao na više od 40 stepeni jednako kao prethodnih dana, po kiši i nevremenu, prigovarati iz fotelje. Pravo je, nažalost, svakog pojedinca da na svom profilu komentariše i iznosi mišljenje na različite teme, kao i medija da isto prenese, ali je ljudski voditi računa o onima koje taj komentar na bilo koji način vrijeđa”, dodali su.

Nepropisno odlaganje otpada pored kontejnera, kako naglašavaju, nije pojava od juče, već traje godinama unazad.

“A kontejner neposredno prije termina za pražnjenje bude pun (jer služi za odlaganje otpada, u suprotnom ne bi bilo svrhe postavljati ga), tako da Vas moramo razočarati – te slike nijesu senzacija već naš redovni posao, naša svakodnevica. Zato treba svi da radimo u interesu građana ono za što smo plaćeni – mi ćemo redovno čistiti i obezbjeđivati infrastrukturu, a Vi nam pomozite i kao odbornik utičite svojim apelima na promjenu navika pojedinaca. Budimo od koristi i svima će biti ljepše i lakše”, navode oni.

Većem dijelu javnosti su, kako dodaju, motivi Klikovca jasni.

“Ali podsjećamo da treba birati sredstva i posmatrati malo dalje od ličnog. Da ne biste brinuli želimo da Vas informišemo i da direktor nije na odmoru, svakog dana ga vidimo na poslu.  Nije koristio nijedan dan odmora jer je radio na tome da sistem vrati u funkciju. I uspio je u tome, iako je prije četiri mjeseca izgledalo skoro nemoguće, s obzirom da je danom njegovog stupanja na dužnost napravljena službena zabilješka o zatečenom stanju u tehnici, a koje je i od strane sudskog vještaka konstatovano kao veoma loše. Zatečena su i velika dugovanja prema dobavljačima, prema zaposlenima, veliki broj zaposlenih na bolovanju, nekontrolisana zapošljavanja”, stoji u njihovom saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Radnik
29.10.2023-08:42 08:42

Bravo cistaci;direktor vam je bas dobro srocio saopstenje.Smo i mi gradjani pamtimo…dok je bila Ivana Vukovica ekipa -grad je bio cist (a tehnika je bila ista-ako je u medjuvremenu nijeste onespoobili),a sada svakog dana , posebno van cebtra gl grada,kontejneri prepuni,a prostor oko njih,zbog nagomilanog otpada-lici na deponiju…zao mi je sto umjesto ovih rijeci ne mogu postaviti slike…A kada vec vidjate direktora,kazite mu da organizije posao i da pocne(te) da cistite grad…