Nedjelja, 23 Juna, 2024
Rubrika:

Vujović: Želim nam srećan praznik, nove podvige, male svakodnevne pobjede, velike uspjehe i senzacije

''Da budemo svjesne svojih moći, da sa njima mijenjamo svaki dan na bolje. Budimo i ženstvene, žene su ženstvene''

Ministarka kulture i medija Crne Gore, Tamara Vujović  čestitala je Međunarodni dan žena damama, istakavši da je sasvim u redu reći dame, jer su sve odvažne, istrajne, mudre, lijepe u svom estetskom i svom unutašnjem, tajanstvene i moćne.

“Želim nam srećan praznik, koji su stvorile neke prije nas kad je to bio podvig! Nama želim nove podvige, male svakodnevne pobjede, velike uspjehe i senzacije, toplu sreću koju stvorimo, nježnosti za druge, a najviše za sebe. Energiju vulkanske erupcije i snagu potoka koji takođe oblikuje stijenje”, poručila je Vujović.

Kako je istakla, želim nam pravo na broj grešaka u životu, koje imaju muškarci, da ne budemo odmah „glupače”, nego prvo ,,face”.

“Da budemo svjesne svojih moći, da sa njima mijenjamo svaki dan na bolje. Budimo i ženstvene, žene su ženstvene”, navela je Vujović u čestitki.

Prema riječima ministarke, uvažimo dosadašnja dostignuća, ciljajmo još visočije, a budimo solidarne sa onim ženama koje, na današnji praznik, ne uživaju u slobodi, miru, domu, u osnovnim ljudskim i ženskim pravima, pomozimo im da dosegnu više!

“Ukratko – budimo svoje i sve sa nama će rasti! Drage dame, uživajte u prazniku”, stoji u čestitki ministarke kulture, Tamare Vujović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
PRKOS
09.03.2024-06:01 06:01

Gospođo ministrice, fizioterapeutkinja, Vujović, Vi ste svim građanima i građankama Crne Gore, unaprijed čestitali 8. mart, zajedno sa onom “glumicom” iz Hercegnogog. Izabrali ste pravi ambijent, karnevao. Izabrali ste pravo mjesto, četnički, anticrnogorski Hercegnovi. U ime žena rekli ste Crnogorcima i Crnogorkoma, bljuvotine koje nijedan kulturan, civilizovan čovjek ne može ni pomisliti, a kamoli izrećži! GOSPOĐO FIZIOTERAPEUTKINJO MINISTRICE VUJOVIĆ, STVARNO STE USPJELI. NAPRAVILI STE SENZACIJU KOJE BI SE SRAMIO SVAKI NORMALAN ČOVJEK! SAD ZNAMO ŠTO NAS ČEKA SA VAŠIM ŽELJAMA I ČESTITKAMA! FUJ!