Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučjak ujeo učenika u školskom dvorištu OŠ Jugoslavija u Baru

Tužilaštvo je jutros, kako nezvanično saznaje portal Jedro, kontaktiralo školu za utvrđivanje činjenica ovog nemilog dogadjaja

Vučjak je juče ujeo učenika u školskom dvorištu OŠ “Jugoslavija” u Baru, javlja portal Jedro.

Incident se, prema pisanju ovog portala, dogodio juče na velikom odmoru oko 14.45 časova, kada je pas ušao u dvorište škole, a zatim i u Osnovnu školu Jugoslavija.

“U vrisci djece i opštem haosu po hodnicima u tom metežu je na žalost ugrizao jednog desetogodišnjeg dječaka, kome je pružena medicinska pomoć u barskoj bolnici. Kao predsjednica savjeta roditelja, nakon poziva moje preplašene djece, otišla sam u školu, zvala direktoricu, zamjenika…. Niko se nije javljao!!! Moje kćerke (10 godina) su prestravljene i ne žele sjutra u školu! Ja sam ih danas dovela, sjutra moram i da ih vodim, a živimo u zgradi koja je 300 metara od škole, i da dežuram do kraja nastave!?! U dogovoru sa većinom roditelja našeg odjeljenja sam Vam ovo napisala, i molim Vas da objavite, jer na na moje pozive nadležni iz škole nisu odgovarali, Komunalna policija nije nadležna! Kao i za mnogo stvari niko nije nadležan, a ovo danas je bilo strašno”, kazala je portalu Jedro predsjednica savjeta roditelja škole.

Ovaj medij nezvanično saznaje da je i zaposlenik škole “obrnuo mnoge telefone”, ali niko nije bio nadležan za psa.

Nakon “ganjanja psa” kroz hodnike škole, zaposleni škole uspjeli su da ga istjeraju van škole i školskog dvorišta.

Potvrdili su da je pas kroz rupu na ogradi ušao u školsko dvorište za vrijeme velikog odmora i od brojnih učenika ugrizao jednog dječaka ispoljivši agresivnost i prema ostalima u grupi.

Tužilaštvo je jutros, kako nezvanično saznaje portal Jedro, kontaktiralo školu za utvrđivanje činjenica ovog nemilog dogadjaja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve