Subota, 24 Februara, 2024
Rubrika:

Žena sama izgradila ogromnu vilu! (FOTO)

Kara Brukins iz Arkansaza uspjela je da sama samcata napravi ogromnu kuću samo gledajući na Jutjubu kako se to radi!

Foto: Facebook

Ona je prije devet godina ostavila muža nasilnika i sa svoje četvoro djece preselila se u kućicu koju je mogla da iznajmi. Djeca su u tom trenutku imala dvije, sedam, 11 i 15 godina.

Kara je zatim prijateljima izložila čudan plan – kupiće parče zemlje i sama napraviti petosobnu vilu, iako o tom poslu ne zna ništa. A nije imala novca da plati majstore…

Kara je u posao krenula sa 15-godišnjim sinom, Foto: Facebook

– Ideja mi je pala na Dan zahvalnosti. Vozili smo se pored jedne kuće koju je razorio tornado. Bila je to predivna kuća, kao iz sna. Vidjela sam unutrašnjost i materijale od kojih je napravljena i učinilo mi se da je sve to vrlo jednostavno. Pomislila sam da bismo i mi mogli da počnemo od nule i izgradimo sebi dom – priča danas Kara.

Ona je prodala malo imanje koje je imala i kupila zemlju na drugom mjestu. počela je da kupuje materijal, a o građevinrstvu se informisala preko Jutjuba.

Poslije dva mjeseca rada, Foto: Facebook

Ova žena je za samo devet mjeseci, i samo uz pomoć svoje djece, sagradila predivnu petosobnu kuću. Majci je najviše pomogao njen najstariji sin Dru. Ćerke su kuvale i donosile vodu, a maleni Roman je nadgledao posao.

U SAD, naravno, kuća mora da prođe i mnogo inspekcijskih kontrola da bi dobila upotrebnu dozvolu. Nijedan inspektor nije imao primjedbu, iako Kara nije imala nikakvo građevinsko iskustvo.

Kuća ju je koštala oko 130.000 dolara, a njena procijenjena vrijednost je pola miliona!

Danas žive u petosobnoj vili, Foto: Facebook

Izvor: Alo.rs

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve